Tündér Manufaktúra

Tündér Manufaktúra termékek széles palettán elérhetőek. Fontos számunkra az egészség és az egészséges életmód, környezettudatos életforma.

Termékeink elkészítésénél nagy hangsúlyt fektetünk ezek betartására. Saját gyógynövényeinket és gyümölcseinket, zöldségeinket dolgozzuk fel.

Fontos számunkra, kiemelkedő minőségű termékeket adjunk át vásárlóinknak.

Minden terméket Mi magunk készítünk.

Textil termékeinket a család férfi tagja készíti, szakmáját tekintve ruhaipari technikus. Így biztosak lehettek benne, hogy minden terméket maximális szakmai tudás jellemez.

Szörpök, lekvárok között megtalálhatóak a cukormentes termékek is. Gondoltunk a diétázókra, ezért ezeket a termékeket eritrittel készítjük. Hiszen ennek a glikémiás indexe nulla. Így bátran használhatják cukorbeteg is.

Levendula termékeink elnyerték a Bükki Nemzeti Park védjegyét, így már külső szervezet is megerősített abban, hogy kiemelkedő minőségű termékeket készítünk. Ezért védjegy logóval elláttuk ezen termékeinket.

Lekvárok esetében igyekszünk különleges ízeket készíteni, amit nem minden boltból beszerezhető.

Különböző ízkombinációkat próbálunk ki, eddigi visszajelzések alapján ízlik azoknak akik kóstolták.ű

Kiszerelést tekintve is igyekszünk sokrétűek lenni. Megtalálhatóak  a mini üvegek, amiket akár esküvői köszönet ajándéknak is el tudunk képzelni. Tökéletesen megállja a helyét apró ajándékként is. Válogatásban, pedig nagyszerű ajándék lehet rokonoknak, barátoknak is.

Zöldség termesztésünk eredményeként savanyúságok, ivólevek, zöldségkrémek születnek.

Különleges zöldségtermesztésbe is belekezdtünk. Be kell vallanom, évek óta saját ellátásunkra már készíttem csirákat, mikrozöldeket. Most már eladásra is készítünk egészséges zöldeket. Így már Ti is részesülhettek a vitaminban gazdag finomságokban. 

Környezettudatos termékeinket folyamatosan bővítjük a Ti és a saját igényeink figyelembe vételével.

Válogassatok kedvetekre! Amennyiben nem találjátok valamelyik termékünket itt a webshopban, vagy épp nincs raktárkészleten, jelezzetek!

Rendszeresen járunk rendezvényekre, termelői piacokra. Ezért a készlet változhat, vagy épp itt megrendelte valaki és elfeljtettük a készletet aktualizálni. Érdeklődjetek elérhetőségeinken, biztosan találunk megoldást!