Hol találkozhatsz a Tündérputtonnyal?

2016.08.11 08:38

Gyakori kérdés, hogy hol lehet találkozni velünk, felpróbálni hordozóinkat.

 

Én is szeretek interneten vásárolni, de azért kézbe venni, tapizni, próbálni mégis más.

Kisgyermekes szülőként tudom, hogy mindig a legjobbat akarjuk gyermekeinknek, így van ez a hordozással is. Ezért adunk lehetőséget a személyes találkozásra, próbára....

 

Vannak rendezvények, ahová ritkán járunk, ezekről folyamatosan tájékoztatunk. Facebookos oldalunkon folyamatosan jelezzük az aktuális rendezvény helyszíneket és a hozzájuk kapcsolódó akciókat.

 

Időpontok 2024-ben: egyeztetés alatt

 

Nemcsak ezeken a kiállításokon, vásárokon találkozhattok a Tündérputtony hordozókkal, az év minden napján próbálhatjátok  Maminbabán is.

 

2015. őszétől partneri kapcsolatban állunk a Maminbabával. Ennek köszönhetően az egész ország területén lehet próbálni némely hordozónkat. Elsősorban szövött kendőből készült hordozók vannak az oktatóknál, főleg hibrid hordozó - szélességben, magasságban állítható, csatos derékkal és kötős pántokkal - baby mei-tai hordozókkal - az egészen kicsik kényelméért - és néhol állítható csatos hordozóval is.

Maminbaba oktatók, mind felkészültek arra, hogy segíteni tudjanak a hordozó eszközök helyes használatában és kiválasztásában.

 

Az alábbi linken a jelenlegi oktatók névsorát és elérhetőségét találjátok:

 

Következő bejegyzésben a Maminbabáról fogok részletesen írni.